deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Moestuindagen

t/m 2018

print
Locatie
Plaats
Tuitjenhorn
Provincie
Noord Holland
Website

Moestuindagen

Eten uit je eigen tuin was nog nooit zo populair als tegenwoordig, het is gezond, goedkoop en lekker! De liefhebber van deze smakelijke hobby kan bij kwekerij De Tuinstek kiezen uit heel wat gezond uitgangsmateriaal voor de eigen moestuin.

Pompoenen, courgette, komkommer of tomatenplanten staan deze periode te popelen om een plekje in uw kas of moestuin te veroveren. En wat dacht u van de geurende kruidenplanten, biologisch geteeld, heerlijk om te ruiken, proeven en te gebruiken bij iedere maaltijd. Ook bijzondere koolplanten of oerprei is bij ons verkrijgbaar. Voor advies, praktische tips of teelt technische vragen kunt u deze dagen terecht bij Peter.

Bestellingen kunt u via de email plaatsen info@detuinstek.nl tot half maart. Kijk voor de moestuin plantenlijst op de website www.detuinstek.nl

Laat u verleiden door dit eerlijke sortiment, opgekweekt met passie en vakmanschap! Tot ziens op 5 en 6 mei bij kwekerij De Tuinstek.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie De Tuinstek

Locatie
Adres
Kalverdijk 33
PC/Plaats
1747 GH Tuitjenhorn
Telefoon
0226 390831
E-mail
Website