deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Proef de rijkdom van de zomer

2018

print
Locatie
Plaats
Tuitjenhorn
Provincie
Noord Holland
Website

Proef de rijkdom van de zomer

‘De Groene Route´ timmert al enige jaren aan de weg met privétuinen en kwekerijen in Noord-Holland die gezamenlijk meerdere weekends en 1 avond open zijn. Duurzaamheid en milieubewust werken staat bij allen hoog in het vaandel. In de zomer is er 1 avond-openstelling en zijn er twee open weekends. Op de langste dag, donderdag 21 juni, open diverse tuinen en kwekerijen de poort in de avonduren, om te komen genieten bijzondere momenten in het late licht.

Het weekend van zaterdag en zondag 23 en 24 juni worden gekenmerkt door rijk bloeiende borders, rozengeur en volop leven! Veel totaal verschillende tuinen open de poort en zorgen voor inspiratie. De kwekerijen bieden eigen specialiteiten en hebberig makende assortimenten.

Voor meer info en deelnemers per datum, adressen en meer : www.degroeneroute.nl

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie De Tuinstek

Locatie
Adres
Kalverdijk 33
PC/Plaats
1747 GH Tuitjenhorn
Telefoon
0226 390831
E-mail
Website