deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Groei en Bloei Herfstmarkt

2017

print
Locatie
Plaats
Emmeloord
Provincie
Flevoland
Website

Groei en Bloei Herfstmarkt

Op zaterdag 7 oktober 2017 organiseert Groei & Bloei afdeling Noordoostpolder voor de dertiende keer een herfstmarkt in en om het Groenhorst aan De Balkan te Emmeloord. De hal van deze school wordt feestelijk versierd met een of meerdere bloemstukken.

Ruim 50 standhouders, veelal uit de regio, laten het publiek kennismaken met hun hobby, werk en producten.

Er is van alles te zien en te beleven: van bloemen, planten, heesters, diverse soorten bollen, knollen, bloemzaden, bloemstukken, pompoenen en kalebassen, vogelhuisjes, huis- en tuindecoraties tot serviezen, bijzondere sieraden, keramiek, brocante, schilder- en glassierkunst, etc.

Er zijn proeverijen van diverse polderproducten en ook de zelfgemaakte bonbons en nougat en andere lekkernijen ontbreken dit jaar niet. Een wilgenteenvlechtster maakt prachtige manden, een botanische schilderes is ter plekke aan het werk en een imker vertelt u van alles over de bijen en de honing.

Men kan advies vragen aan een tuinontwerper en kijken hoe een ervaren bloemschikster in korte tijd de mooiste bloemstukjes maakt.

Ook is er een heuse plantendokter aanwezig: bij hem kunt u terecht met al uw vragen over (zieke) kamer- en tuinplanten.

Uiteraard is Groei & Bloei zelf ook aanwezig met een informatiestand Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten: Staatsbosbeheer gaat met kinderen o.a. nestkastjes, insectenhotels en uilen maken.

Mocht u moe zijn geworden, dan kunt u gezellig op het binnen terras even bijkomen en onder het genot van koffie/thee met gebak genieten van sfeervolle livemuziek. Deze knusse herfstmarkt is grotendeels binnen: geen koude voeten en nattigheid, dus.

Gezelligheid, voor zowel bezoekers als standhouders, staat voorop.


Openingstijden en entree

De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Leden, alleen op vertoon van Groei & Bloei ledenpas: gratis entree;
Niet-leden betalen € 3,50 entree
Kinderen tot 12 jaar: gratis.

Meer inlichtingen:
W: www.herfstmarktnop.nl
E: info@herfstmarktnop.nl
T: 0527 271327

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Groenhorst College

Locatie
Adres
De Balkan 16
PC/Plaats
8303 GZ Emmeloord
Telefoon
0527271327/06 30789303 (voor meer info)
E-mail
Website