deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Mystery Gardens in Lights

t/m 2017

print
Locatie
Plaats
Appeltern
Provincie
Gelderland
Website

Mystery Gardens in Lights

Mooi uitgelichte bomen, vijvers die golven op de laserstralen en borders die mee deinen op licht en muziek. Projecties op water en gebouwen spreken letterlijk tot de verbeelding en ontmoetingen bij kaarslicht brengen u in vervoering. En natuurlijk zijn er dan ook nog de volledig uitgelichte tuinen.

Een wandeling door het park is normaal al een belevenis, maar met de tientallen lichteffecten in borders, bomen, op water en gebouwen, ongeėvenaard mooi! Het park is ’s avonds helemaal donker, dit wil zeggen geen enkele reclameverlichting of lantaarnpaal wat in de bewoonde wereld normaal is, verstoort de aanlichting. Hierdoor komen de effecten nog sterker naar voren dan wat u wellicht gewend bent bij lichtfeesten in winkelstraten of stadspleinen.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie De Tuinen van Appeltern

Locatie
Adres
Walstraat 2a
PC/Plaats
6629 AD Appeltern
Telefoon
0487 541732
E-mail
Website