deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Week van het Landschap

t/m 2017

print
Locatie
Plaats
Rijsbergen
Provincie
Noord Brabant
Website

Week van het Landschap

In elke provincie van Nederland wordt een Week van het Landschap georganiseerd met volop (gratis) activiteiten in de natuur voor jong en oud. In Brabant zetten we van 22 tot en met 28 oktober Landgoed De Pannenhoef in het zonnetje, met het nieuwe Buitenlokaal De Zwarte Schuur als middelpunt van alle activiteiten.

Dompel jezelf onder in het herfstbos. Met ‘Into the Woods’ als hoofdthema biedt Brabants Landschap jong en oud een breed scala aan activiteiten in de natuur. Maak een fietstocht langs alle infopunten van Brabants Landschap rondom de Pannenhoef en ontdek alles over het bos op de eerste zondag.

Wandelaars en fietsers zijn doordeweeks welkom bij de Zwarte Schuur, waar speciale wandel- en fietsroutes beschikbaar zijn en de nieuwste natuurfilm van Mark Kapteijns draait. Of doe mee met één van de fietsexcursies op vrijdag of zaterdag.

Zaterdag 28 oktober staat er een zeer bijzondere avond op het programma. Tijdens de Nacht van de Nacht zullen muzikanten midden in het bos klassieke muziekstukken ten gehore brengen.

Als kers op de taart wordt de Week van het Landschap afgesloten met een foodfestival vol bijzondere lekkernijen en producten uit de natuur. Het belooft een hele leuke, actieve en vooral gezellige week te worden.

Kijk voor het gehele (landelijke) programma en alle kinderactiviteiten op www.weekvanhetlandschap.nl.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Landgoed De Pannenhoef

Locatie
Adres
Pannenhoef 4
PC/Plaats
4891 TJ Rijsbergen
Telefoon
0411-622775
E-mail
Website