deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Oosgstfair op De Boschhoeve

2017

print
Locatie
Plaats
Wolfheze
Provincie
Gelderland
Website

Oosgstfair op De Boschhoeve

Kwekerij/Tuin De Boschhoeve in Wolfheze organiseert zaterdag 16 september de jaarlijkse oogstfair, een feest voor de zintuigen. Bezoekers kunnen niet alleen kijken naar maar ook ruiken en proeven van allerlei streekproducten.

Het platteland komt tot leven in de vorm van knoflooksoep, oude aardappel- en appelrassen, zuivelproducten, worst en kaas, jams en chutneys, paddenstoelen en bessen, vruchtensappen en imkerijproducten. Voor herfstboeketten, kransen en tuindecoraties is volop gebruik gemaakt van siervruchten als pompoentjes, kalebassen, bessen en bottels. Maar ook tuintijdschriften en kunstnijverheid, brocante, keramiek en terracotta, zaden en hand gesmeed tuingereedschap worden fraai gepresenteerd. Gastkwekers zijn uitgenodigd met voorjaarsbollen en knollen in de zak, biologische groenten en kruiden, knoflookbollen en herfstbloeiende tuincyclamen. De plantendokter geeft raad bij ziekten en plagen. Breng voor uw en zijn gemak een (aangetast) stukje plant mee.

De privé-tuinen staan nog volop in bloei en nodigen uit om te wandelen en inspiratie op te doen. De siermoestuin herbergt een overdaad aan groenten, pompoenen, kruiden en bloemen. In de pluktuin kunnen liefhebbers van boeketten hun hart nog volop ophalen.

Voor koffie en thee kunnen bezoekers terecht in de grote schuur en genieten van zelfgebakken tulband en taart, belegde broodjes, hartige quiches en rijk gevulde soep.

De oogstfair op 16 september duurt van 10.00 tot 17.00 uur, de entree bedraagt € 4,= p.p. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij De Boschhoeve

Locatie
Adres
Boshoeve 3
PC/Plaats
6874 NB Wolfheze
Telefoon
026 4821231
E-mail
Website