deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

De Naoberdagen

t/m 2017

print
Locatie
Plaats
Lievelde
Provincie
Gelderland
Website

De Naoberdagen

Op 23 en 24 september komt Naober Magazine tot leven bij Openluchtmuseum Erve Kots in het Achterhoekse Lievelde. Kom kijken, proeven en luisteren en ontdek op de verschillende themapleinen de passie van circa honderd ambachtsmensen, streekproducenten en sfeermakers. Kijk en luister naar artiesten uit de regio met een hapje en een drankje.

Met ambachtelijke bereide lekkernijen en live cooking shows presenteren leveranciers uit alle streken hun trots op het ’Heerlijk en Eerlijk’ plein. Proeven staat hier centraal.

Bent u liefhebber van de landelijke woonstijl of kunnen industriële meubels u wel bekoren? Ook kunt u op deze dagen ’binnenkieken’ en inspiratie opdoen. Niet alleen voor binnen maar ook voor in de tuin. Groenspecialisten geven u graag advies op het gebied van beplanting en het inrichten van een gezellig terras.

Oosterlingen zijn trots op hun rijke historie en cultuur. Dat geldt ook voor de streektaal en de vele gebruiken rondom naoberschap. Op interactieve wijze komt dit naar voren op het ’Cultuur en Natuur’ plein. U vindt hier demonstraties en workshops van moderne en oude ambachten zoals houtbewerking, stipwerk en vilten. Leuk en leerzaam tegelijk. Op het ’Hebbedingen’-plein is daarnaast genoeg te vinden om mee naar huis te nemen! Struin langs de kramen met originele woonaccessoires, kleding, bloemen, kunst en handgemaakte sieraden. Ook zijn er verschillende activiteiten voor kinderen! De Naoberdagen is een perfect uitje voor de hele familie.

Kaarten zijn 10,- per stuk en 7,50 voor abonnees van Naober. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Kaarten zijn te bestellen via www.naoberdagen.nl

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Erve Kots

Locatie
Adres
Eimersweg 4
PC/Plaats
7137 HG Lievelde
Telefoon
0544 37 16 91
E-mail
Website