deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

57e Tuindagen van Beervelde

t/m 2017

print
Locatie
Plaats
Beervelde
Provincie
Oost Vlaanderen (B)
Website

57e Tuindagen van Beervelde

Gesitueerd op een grafelijk kasteeldomein zijn de “Tuindagen van Beervelde”, met 230 exposanten en 20.000 bezoekers, de belangrijkste en zo goed als oudste tuinbeurs van België. Tweemaal per jaar bieden we u een selectie van het beste wat er op het gebied van planten en tuinen te vinden is. De combinatie met decoratie, antiek, ambachten, kinderanimatie en culinaire hoogstandjes zorgen voor een harmonieuze totaalbeleving.

Het thema Vlinders wordt uitgewerkt met verschillende projecten en onze standhouders beloven alvast een kleurenpracht doorheen het Park. Of misschien heb je meer interesse in een van vele workshops en demonstraties. Bezoek onze website en facebookpagina voor up-to-date nieuws.

Gratis voor alle kinderen (zaterdag en zondag): een kinderboerderij en een heus kinderdorp met allerlei leuke en leerzame activiteiten en een spannende wedstrijd “De Tuinkampioen” met leuke ’proeven’ en veel prijzen.


Wanneer
12, 13 en 14 mei 2017 van 10 tot 18 uur

Entree
€ 10 voorverkoop via www.parkvanbeervelde.be
€ 12 aan de kassa
€ 8 per persoon voor groepen van minimum 25 personen (+ 2 tickets gratis)

Inbegrepen: inkom, parking, catalogus, plantencrèche en vervoer van de planten tot aan de straat. Gratis voor kinderen tot en met 14 jaar. Honden aan de leiband zijn toegelaten.

Lunch
Verschillende mogelijkheden tot lunch

Waar
Via de E17 (Kortrijk-Antwerpen), 2 km van uitrit 11, richting Lochristi.
GPS: Lochristi, Beerveldse Baan 33

Parking
Gratis in grote weiden.

Informatie
T: +32(0)9 356 81 82
E: info@parkvanbeervelde.be

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Park van Beervelde

Locatie
Adres
Dorp 75
PC/Plaats
9080 Beervelde
Telefoon
09 3568182
E-mail
Website