deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Open EM dag

2017

print
Locatie
Plaats
Boskoop
Provincie
Zuid Holland
Website

Open EM dag

Wij gebruiken geen chemische bestrijdingsmiddellen op de stek/ griffel planten van de Japanse esdoorn. Door de weerbaarheid van de planten te stimuleren en het inzetten van nuttige insecten, veroorzaken schadelijke insecten en plagen geen schade.

Met deze kweekmethode overleven ook de natuurlijke bestuivers. Bijv. de bijen. Door een optimale bestuiving ontstaan er elk jaar nieuwe soorten Japanse esdoorns. Deze worden ondergebracht in de DE Collection. En na jarenlange observatie in de handel gebracht.

Wij zijn dan ook trots dat steeds meer kwekerijen in binnen en buitenland onze prachtige japanse esdoorns uit de DE Collection vermeerderen en deze duurzaam opkweken met het Agriton systeem.

Wilt u onze prachtige Japanse esdoorn collectie bewonderen en of u het Agriton systeem ook voor uw huis en tuin kunt gebruiken, kom dan naar onze jaarlijkse open EM dag .

Uiteraard zijn deze schitterende esdoorns tijdens de open EM dag ook te koop. Tevens kan men zaterdag kennis maken met diverse boeren- en kruidenkazen en met onze webshop partners.

De kwekerij is zaterdag 13 mei 2017 geopend van 10.00 tot 16.00 uur. U bent van harte welkom. De toegang is gratis.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Dick van der Maat Japanese Maple Nursery

Locatie
Adres
Laag-Boskoop 92
PC/Plaats
2771 GZ Boskoop
Telefoon
0172-218337
E-mail
Website