deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Pioenrozendagen bij Het Houten Huis.eu

t/m 2017

print
Locatie
Plaats
Zaltbommel
Provincie
Gelderland
Website

Pioenrozendagen bij Het Houten Huis.eu

Vrije toegang, geopend elke vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op 2e Pinksterdag maandag is de kwekerij geopend van 10.00-16.00 uur.

Nu volop keuze. De meeste bloemen verwachten we dit jaar vanaf 20 mei.

Pioenenliefhebbers uit binnen- en buitenland weten de kwekerij te vinden. Een heel bijzonder evenement met meer dan 250 soorten en variŽteiten.

Meer dan 100 jaar oude cultivars en de nieuwste introducties in een grote variatie aan kleuren, van zuiverwit naar warmgeel en van zachte, rose tinten naar fluwelig dieprood met een goudgeel hart. Er zijn Pioenen met komvormige, enkele bloemen, halfgevulde en helemaal gevulde bloemen. Vaak met een heerlijke geur en prachtig als snijbloem.

Pioenen zijn bijzonder vanaf het spectaculaire uitlopen van de jonge scheuten in februari. In april en mei verschijnen de bloemen, in het najaar gevolgd door mooie bladverkleuringen.

Het bijzondere sortiment op de kwekerij staat in ruime potten en kan direct geplant worden.

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij en theetuin Het Houten Huis

Locatie
Adres
Nieuwe Tijningen 78
PC/Plaats
5301 DA Zaltbommel
Telefoon
0418 680608
E-mail
Website