deze site wordt verzorgd door: tuinsites.nl wroeten.nl
suggesties van google:

Boompioendagen en start zomerbloemenverkoop

t/m 2017

print
Locatie
Plaats
Zaltbommel
Provincie
Gelderland
Website

Boompioendagen en start zomerbloemenverkoop

Een van de meest spectaculaire planten van de tuin in het voorjaar met 10-20 cm. grote, adembenemende bloemen boven sierlijk ingesneden grijzig groen blad. In het voorjaar uitlopend met ronde knoppen die steeds dikker worden, met vaak een bijzondere tekening van streepjes en vlekjes.

De bloemen openen zich tot vrolijke, schuimige taarten met slagroom in roze, wit, rood, purper, lavendel, abrikoos en allerlei zachte pasteltinten. Vaak met een geel hart of donkere vlekken.

Het verkoopassortiment is nu op zijn breedst.

Het bijzondere sortiment staat in ruime potten en kan direkt in uw tuin worden geplant.

Start zomerbloemenverkoop !! Tegelijk met de boompioendagen start de verkoop van zomerbloemen. Een prachtig assortiment van deze rijkbloeiende planten die doorbloeien tot ver in het najaar!

De mexicaanse madeliefjes zijn er weer!

Veel foto’s, op de kwekerij gemaakt, zijn te zien in de Fotogalerij. In de Theetuin kunt u genieten van drinken en lekkere zelfgebakken taart. Het Houten Huis is geopend elke vrijdag en zaterdag van 10.00-16.00 uur. Vrije toegang.

Hartelijk welkom!

Opmerking

Hoewel we ons best doen alle informatie op deze site correct en up-to-date te houden, kan het voorkomen dat een activiteit niet (langer) plaatsvindt of een locatie niet meer te bezoeken is. We raden u daarom aan om, indien mogelijk, de informatie via telefoon, e-mail of website te verifiëren.

Locatie Kwekerij en theetuin Het Houten Huis

Locatie
Adres
Nieuwe Tijningen 78
PC/Plaats
5301 DA Zaltbommel
Telefoon
0418 680608
E-mail
Website